Cilt Tonunuz için Doğru Allık Rengini Bulun

watsons

Sadece bir makyaj ürünü seçmeniz gerekiyorsa, hangi ürünü tercih edersiniz? Kimi eyeliner kimi kaş kalemi diyebilir. Ama bazı kızların tercihi allık olacaktır.  Elmacık kemiklerimize rüya gibi bir pembe renk tonu uyguladığımızda özgüvenimizin arttığı bir gerçektir. Tabi, diğer tüm makyajlarda olduğu gibi, cildiniz için en iyi allık tonunu seçmek bir sanattır. Peki doğru allık nasıl seçilir?

Açık Ten için

Açık tenli olanlar için yumuşak pembe, şeftali veya hafif mercan allık porselen cildinizi iyileştirebilir. Işık uygulaması anahtardır. Çok fazla ürün uygulamayın çünkü sert bir bitiş yaratacaktır. Daha doğal bir makyaj için kremsi bir allık dokusu önerilmektedir.

Orta Cilt için

Pembe ve şeftali aynı zamanda orta cilt tonu için de en iyi seçimlerdir. Eğer daha da esmer iseniz, erik gibi daha soğuk tonlardan kaçının. Allığınızı doğru noktalara uygulayabiliyorsanız, zengin pembe bir allık size dramatik bir görünüm sunabilir. Doğru noktalar nereler? Aynaya bakın ve gülümseyin, elmacık kemiklerinin doğal olarak nerede öne çıktığını görebilirsiniz, yarım ay alanı ve hatta mükemmel bir bitiş için göz alanının köşesine kadar allık uygulayın.

Koyu Cilt İçin

Koyu bir teniniz varsa, kırmızı, turuncu ve kahverengi seçenekleri sizin  için uygun olacaktır. Bu renkler, aydınlık bir görünüm sağlayabilir. Doğru allık seçtikten sonra, doğru bir şekilde uygulamak zorundasınız. Elmacık kemiklerine dairesel pozisyonda ve daha sonra kulakların üst kısımlarına doğru dışarıya doğru uygulayın.

Doğru allık ve fırça seçimiyle birlikte aradığınız birçok kozmetik ürüne ulaşabilmeniz için sizi de Novada Park Şanlıurfa Watson’s mağazamıza bekliyoruz.