Klasik Çizgili Gömleklere Odaklanın

 

tudors

Geçmişte yalnızca çalışanların tercih ettiği psiko-trend çizgili gömlekler şimdi eskisinden daha da güçlü bir şekilde erkeklerin giyinme dolabına geri dönüyor. Tudors Gömlek Krallığından severek seçtiğimiz sade, şık, fazlasıyla modern parçalar…

 

Düz çizgileri tercih edin

 

Şerit demek desen demektir, eğer fazla şerit olursa, görüntünüzü kötü anlamda etkilenebilir. Moda anlamında bir hata yapmamak adına, düz şeritli veya ultra ince ve yukarıdan aşağı doğru inen çizgili gömlekler tercih etmenizi öneririz.

1.Dikey çizgiler. Eğer vermeniz gereken 5 kilo varsa, çizgilerin size hiçbir faydası olmayacaktır. 2. Kalın çizgiler. Terzilerde bu çok moda fakat uzun kollu gömleklerde pekte değil… Yani şeritler sağ taraftan gelmeli ve incecik olmalı. Bu sayede görünümünüz fazlasıyla beğenilecektir.

 

Baştan aşağı çizgili olmayın

 

Baştan aşağı çizgili modayı Daltonlar’a bırakın. Çizgili gömleklerinizi modaya uygun hale getirmek için grafik desenleri ile karıştırabilirsiniz, örneğin kareli bir ceket giyerek. Modaya birebir uymak istemediğiniz günlerde seçiminizi rahatlıktan yana kullanın ve kesimiyle size modern bir görüntü kazandıracak kot pantolon giyin. Eğer çizgili gömleğinizde yuvarlak kol varsa, aynı tonlarda desenli bir kravat takmaktan çekinmeyin. Tarzına uygun modeller ve daha fazlası için Novada Park Tudors Gömlek Krallığı’na uğramayı unutmayın.