Yeni Yıl İçin Kombin Önerileri

 

Aralık ayının yarısını geride bıraktık bile! Yeni yıla git gide yaklaştığımız şu günlerde hepimizin aklında yeni yıl için ne giysem sorusu belirmeye başladı, değil mi? Size güzel bir haberimiz var, her stile uygun yeni yıl kombinlerini sizin için DeFacto koleksiyonu ile bir araya getirdik. Hadi birlikte inceleyelim!

Etek ve Kazak Şıklığı 
Yeni yıla alternatif bir kombinle girmeye ne dersiniz? Klasik elbise kombinleri yerine etek ve kazak kombinlerini tercih edebilirsiniz. Sizi sıcacık tutacak kazaları kalem ve pilise eteklerle kombinleyerek tarzınızı konuşturabilirsiniz. Etek seçerken farklı dokuları denemekten çekinmemelisiniz, biz DeFacto inci detaylı triko kazak ile kadife eteği bir arada kullandık, triko ve kadife sizce de birbirine çok yakışmamış mı??

d1                                                    d2

Klasik Şıklık
Eğer kendinizi en iyi klasik parçalar ile ifade ettiğini düşünüyorsanız küçük siyah elbise ile yeni yıla girebilirsiniz. Her zaman her yerde imdadına yetişecek olan bu joker parçayı trendlere uygun parçalar ile hareketlendirebilirsiniz. Mesela biz DeFacto dantel detaylı elbiseye daha modern bir enerji katmak için onu uzun kadife çizmeler ile kombinledik.

d3 d4

Kırmızının Gücü
Kırmızı; bir yeni yıl klasiği… Hadi itiraf edin! Yeni yılı düşündüğünüzde aklınızda ilk beliren renk kırmızı! Yeni yıla yüksek enerji ile girmek isteyenlere önerimiz kırmızıyı tercih etmeleri.

dd ddddefactoresim

 

Yeni yıl için ihtiyacınız olan her şey yüzlerce seçenek ile Novada Park DeFacto’da sizi bekliyor.