LC Waikiki ile Bu Yaz Başka Güzel

lc

LC Waikiki, yaz mevsimine özel hazırladığı koleksiyonuyla hareketli parçalara yer verirken her güne ve özel ana uygun tasarımları ile bu sezon da doğallıktan ödün vermiyor.

LC Waikiki Kadını Rahatlığın ve Doğallığın İzinde

LC Waikiki kadın yaz koleksiyonu, günün her anında sezonun öne çıkan modellerini rahatlıkla taşımak isteyenlere şık seçenekler sunuyor. Mavi, beyaz, pudra renklerin hakim olduğu çizgili kumaş pantolonlar ofis şıklığınızın tamamlayıcısı olacak. Rengarenk basic tişörtler ile tamamlayacağınız rahat ve şık, efil efil emprime pantolonlar ise gardırobunuzun en sık kullanılan parçaları arasında yer alacak.

Desenli ve çeşit çeşit tulumların boy gösterdiği koleksiyonda, Jean’ler ve beyaz skinny pantolonlar, omuz dekolteli, desenli, çiçekli emprime bluzlar ve tişörtler ile tamamlanacak.

LC Waikiki Erkekleri Bu Yaz Hem Doğal Hem Tarz Sahibi

LC Waikiki erkek yaz koleksiyonuna, yırtık jean pantolonların ve şortların üzerine deniz esintisinden ilham alarak hazırlanan çizimler ve renkler hakim. Uçuk mavi, lacivert ya da desenli gömlekleri skinny beyaz pantolonlarla kombinleyerek casual bir görünüm sağlayabilir veya kanvas pantolonla kombinleyerek tarzınızı ve şıklığınızı konuşturabilirsiniz.

Rahat ve doğal tasarımlar için alışveriş esnasında Novada Park Şanlıurfa LC Waikiki mağazasını ziyaret etmeyi unutmayın.